برگزاری مراسم بزرگداشت روز درخت کاری و هفته منابع طبیعی در دانشگاه

برگزاري مراسم بزرگداشت روز درخت کاري و هفته منابع طبيعي در دانشگاه

مراسم بزرگداشت روز درخت کاري و هفته منابع طبيعي، با حضور مقامات استاني،  در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مراسم بزرگداشت روز درخت کاري و هفته منابع طبيعي، با حضور مهندس کرمي معاون عمراني استانداري، دکتر مهديزاده، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، دکتر احمدي رئيس سازمان منابع طبيعي استان، روساي سازمان ها و ادارات، اساتيد، دانشجويان و علاقمندان و دوستداران طبيعت، صبح امروز در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم، دکتر مهديزاده، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه،  ضمن خير مقدم به ميهمانان و حاضرين در مراسم و با ابلاغ سلام دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، که به علت ماموريت اداري نتوانست در مراسم حضور يابد، روز درخت کاري و هفته منابع طبيعي را تبريک گفت و بر اهتمام جدي در زمينه حفظ محيط زيست و مراقبت از منابع طبيعي استان تأکيد کرد و براي برگزاري مشترک همايش و انجام طرح تحقيقاتي در زمينه در زمنيه منابع طبيعي استان با اداره منابع طبيعي، اعلام آمادگي نمود.

در ادامه اين مراسم، دکتر احمدي، رئيس سازمان منابع طبيعي استان، با تشکر از ميزباني دانشگاه ايلام، گزارشي از فعاليت هاي اين سازمان در سال 96 ارائه داد.