انتصاب دکتر اسفندیار محمدی دانشیار دانشگاه به سمت سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام

انتصاب دکتر اسفنديار محمدي دانشيار دانشگاه به سمت سرپرست دانشگاه  جامع علمي کاربردي استان ايلام

دکتر اسفنديار محمدي، دانشيار دانشکده ادبيات و علوم انساني و مدير برنامه، بودجه و توسعه دانشگاه، به سمت سرپرست دانشگاه جامع علمي کاربردي واحد استاني ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، طي حکمي از سوي دکتر محمد حسين اميد، رئيس دانشگاه جامع علمي کاربردي کشور، دکتر اسفنديار محمدي، دانشيار دانشگاه، به سمت «سرپرست دانشگاه جامع علمي کاربردي واحد استاني ايلام» منصوب شد.

دکتر محمدي عضو هيات علمي گروه مديريت دانشگاه مي باشد و از سال  1391 تاکنون مديريت دفتر «برنامه، بودجه و توسعه دانشگاه» را عهده دار بود.

لازم به ذکر است، قبل از دکتر محمدي، دکتر همايون مراد نژادي دانشيار دانشکده کشاورزي عهده دار رياست اين مرکز بود.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت دارد.