پرداخت حقوق و مزایای کارکنان قراردادی دانشگاه بعنوان یکی از اولین دانشگاه ها از طریق خزانه کل کشور

پرداخت حقوق و مزاياي کارکنان قراردادي دانشگاه  بعنوان يکي از اولين دانشگاه ها  از طريق خزانه کل کشور

براي اولين بار و بعنوان يکي از اولين دانشگاه ها در سطح  کشور، پرداخت حقوق و مزاياي کارکنان قراردادي دانشگاه، در خرداد ماه سال جاري از طريق خزانه کل کشور انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومي، آقاي فرج اله احمدي، مدير امور مالي دانشگاه، با اعلام اين خبر، بيان داشت: بر اساس بخشنامه صادره از خزانه کل کشور در زمينه پرداخت حقوق و مزاياي کارکنان قراردادي و  با رايزني و هماهنگي هاي انجام شده و با استاندارد سازي فايل هاي الگوريتم واريز حقوق و مزاياي کارکنان قرارداد کار معين،  بعنوان يکي از اولين دانشگاه ها در سطح کشور و براي اولين بار، حقوق و مزاياي  اين عزيزان، در خرداد ماه سال جاري از طريق خزانه کل کشور پرداخت شد.

مدير امور مالي دانشگاه افزود: بدين ترتيب  تا تاريخ بيستم هر ماه CD حقوق و مزاياي مستمر کارکنان رسمي و پيماني و قراردادي به خزانه مُعين استان ارائه مي گردد و بر طبق روال مصوب حقوق و مزاياي کارکنان پرداخت خواهد شد.