جلسه هماهنگی برگزاری نشست نقش اساتید حوزه و دانشگاه در تحقق تمدن نوین اسلامی در دانشگاه

جلسه هماهنگي برگزاري نشست نقش اساتيد حوزه و دانشگاه در تحقق تمدن نوين اسلامي  در دانشگاه

در جلسه هماهنگي برگزاري نشست نقش اساتيد حوزه و دانشگاه در تحقق تمدن نوين اسلامي، مقرر شد اين نشست 30 بهمن در دانشگاه ايلام برگزار گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، جلسه هماهنگي برگزاري نشست نقش اساتيد حوزه و دانشگاه، در تحقق تمدن نوين اسلامي، با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، روساي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان و رئيس بسيج  اساتيد، صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، با بيان ديدگاه هاي مطرح درباره تمدن اسلامي، بر ضرورت تدوين جدول زمان بندي و برنامه ريزي مناسب براي برگزاري مطلوب و مفيد اين نشست تأکيد کرد و  خواستار اهتمام جدي براي ارتقاء سطح و حضور همه سليقه ها در برنامه هايي شد، که با مشارکت بسيج  برگزار مي گردد.

در ادامه  حاضرين در اين جلسه به بيان ديدگاهها و نظرات مورد نظر خود پرداختند و در نهايت مقرر گردد، که نشست فوق الذکر در تاريخ 30 بهمن در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گردد.