حضور کارشناسان شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) در دانشگاه

حضور کارشناسان شرکت مهندسي و توسعه نفت (متن) در دانشگاه

کارشناسان شرکت مهندسي و توسعه نفت (متن)، در راستاي توسعه همکاري هاي دوجانبه، در دانشگاه حضور يافتند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر حسين رضايي و مهندس اخوان، از شرکت مهندسي و توسعه نفت (متن)، در راستاي توسعه همکاري هاي دوجانبه، در دانشگاه ايلام حضور يافتند و از مجموعه آزمايشگاه مرکزي دانشگاه و آزمايشگاه هاي دانشکده نفت و گاز، بازديد بعمل آورده و سپس با دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، ديدار کردند.

در اين ديدار که دکتر بازگير مدير امور پژوهشي دانشگاه، دکتر صيدي مدير دفترارتباط با صنعت وجامعه، دکتر بياتي عضو هيأت علمي گروه مهندسي شيمي و رابط دانشگاه با شرکت نفت و خانم  سلطاني رئيس آزمايشگاه مرکزي حضور داشتند، دو طرف در زمينه  توسعه همکاري هاي پژوهشي و ارائه خدمات آزمايشگاهي به آن شرکت، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در اين  جلسه دکتر رضايي از شرکت مهندسي و توسعه نفت (متن)، ضمن ابراز خرسندي از توانمندي هاي آزمايشگاهي و نيروي انساني دانشگاه ايلام، بر ضرورت توسعه همکاري هاي دوجانبه و به خصوص در ميدان هاي نفتي آذر و چنگوله تاکيد نمود.