برگزاری کارگاه آموزشی «تحلیل محتوا در مطالعات علوم انسانی»

برگزاري کارگاه آموزشي «تحليل محتوا در مطالعات علوم انساني»

کارگاه آموزشي «تحليل محتوا در مطالعات علوم انساني»، با سخنراني دکتر اسماعيل حسن زاده، دانشيار دانشگاه الزهراء برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، کارگاه آموزشي «تحليل محتوا در مطالعات علوم انساني»، با سخنراني دکتر اسماعيل حسن زاده، دانشيار دانشگاه الزهراء، با حضور دکتر ياري رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني، جمعي از اساتيد و دانشجويان تحصيلات تکميلي، صبح امروز در محل سالن آمفي دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

در اين کارگاه، دکتر حسن زاده ابتدا به تعريف «تحليل محتوا» از ديدگاه کارشناسان مختلف پرداخت و سپس اشکال آن شامل: توصيفي، استنباطي و ارتباطي را تبيين کرد و در ادامه مطالعات، ويژگي ها و مراحل آن را بررسي کرد.