ترجمه جلد اول کتاب «بوم شناسی و مدیریت خاک های جنگلی» توسط دکتر مسعود بازگیر و دکتر مهدی حیدری اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی

ترجمه جلد اول کتاب «بوم شناسي و مديريت خاک هاي جنگلي» توسط دکتر مسعود بازگير و دکتر مهدي حيدري اعضاي هيأت علمي دانشکده کشاورزي

جلد اول کتاب «بوم شناسي و مديريت خاک هاي جنگلي» تأليف پروفسور «دن بينکلي»  و پروفسور «ريچارد فيشر»، توسط دکتر مسعود بازگير و دکتر مهدي حيدري، اعضاي هيأت علمي دانشکده کشاورزي به زبان فارسي ترجمه شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  جلد اول کتاب «بوم شناسي و مديريت خاک هاي جنگلي»، تأليف پروفسور «دن بينکلي»  و پروفسور «ريچارد فيشر»، از دانشمندان برجسته ي علم خاکشناسي و بوم شناسي جنگل دنيا، توسط دکتر مسعود بازگير و دکتر مهدي حيدري، اعضاي هيأت علمي دانشکده کشاورزي به زبان فارسي ترجمه شد.

در اين کتاب، که از جمله منابع ارزشمند خاکشناسي جنگل در دنيا است، علاوه بر بيان مفاهيم پايه ي علم خاکشناسي و شيوه ي درست مديريت خاک هاي جنگلي، به ارتباط و وابستگي درختان جنگلي با خاک نيز پرداخته شده و به تحقيقات ارزشمند و تجربيات ديگر محققان در سراسر دنيا توجه ويژه شده است. رويکردي که توانسته  بر اساس مثال ها و نمونه هاي کاربردي، ايده هاي مختلف و نويني را فرآروي محققان قرار دهد.

جلد اول اين کتاب مشتمل بر هشت فصل است، که به معرفي خاک هاي جنگلي، تاريخچه ي علم خاکشناسي جنگل و مديريت، الگوهاي جهاني در خاک هاي جنگلي، ترکيب خاک هاي جنگلي، حيات و شيمي آن با تأکيد بر جنبه هاي کاربردي و مديريتي پرداخته است.