برگزاری نشست اعضای شورای آموزشی دانشگاه با دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی و تقدیر از دانشجویان برتر دوره کارشناسی

برگزاري نشست اعضاي شوراي آموزشي دانشگاه با دانشجويان دانشکده فني و مهندسي و تقدير از دانشجويان برتر دوره کارشناسي

نشست اعضاي شوراي آموزشي دانشگاه با دانشجويان دانشکده فني و مهندسي و تقدير از دانشجويان برتر دوره کارشناسي در فضايي صميمانه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  نشست اعضاي شوراي آموزشي دانشگاه با دانشجويان دانشکده فني و مهندسي و تقدير از دانشجويان برتر دوره کارشناسي، با حضور دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، دکتر ميرزايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان، دکتر توکلي مديرکل امور آموزشي، رئيس و معاون آموزشي دانشکده، مديران گروه و جمعي از دانشجويان، صبح امروز برگزار گرديد.

در اين نشست، ابتدا دکتر نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، توضيحاتي را درباره برنامه هاي آموزشي دانشگاه ارائه داد و سپس دانشجويان حاضر به بيان نظرات، انتقادات و مشکلات مورد نظر خود پرداختند، که از طرف اعضاي شوراي آموزشي دانشگاه، پاسخ هاي لازم ارائه گرديد و در پايان از نفرات اول  تا سوم  کارشناسي گروهاي آموزشي دانشکده تقدير بعمل آمد.