نشست رئیس دانشگاه و شورای آموزشی با دانشجویان برتر تحصیلات تکمیلی

نشست رئيس دانشگاه و شوراي آموزشي با دانشجويان برتر تحصيلات تکميلي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست رئيس دانشگاه و شوراي آموزشي، با دانشجويان برتر تحصيلات تکميلي، با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي، اعضاي شوراي آموزشي و جمعي از دانشجويان کارشناسي ارشد و دکتري،  صبح روز سه شنبه 97/2/11 در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين نشست، ابتدا دکتر نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، توضيحاتي را درباره وضعيت آموزشي دانشگاه و برنامه هاي «دهه سرآمدي آموزش» در دانشگاه ارائه داد و سپس دانشجويان حاضر به بيان ديدگاه ها و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و در ادامه دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، به صورت مبسوط پاسخ هاي لازم را به دانشجويان ارائه کردند.

در پايان از دانشجويان برتر دوره هاي تحصيلات تکميلي تقدير بعمل آمد.