تبیین جنبه ‌های مهم دومین همایش بین‌المللی گرد و غبار

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: برگزاري دومين همايش بين‌المللي گردوغبار نشان داد، اين دانشگاه در زمينه ‌ي بهره‌ گيري از نيروهاي متخصص جايگاه ويژه اي دارد و از پتانسيل شايسته‌ اي برخوردار است، چون 60 دانشگاه کشور در اين زمينه به دانشگاه ايلام اعتماد و با اين مجموعه علمي همکاري کردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، درباره جنبه هاي مهم دومين همايش بين المللي گرد و غبار در دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه ايلام بر مبناي مسئوليت اجتماعي خود، دومين همايش بين‌ المللي گرد و غبار را به نحو شايسته‌ اي برگزار کرد و شاهد اين مدعا هم ارزيابي شرکت‌ کنندگان خارجي و داخلي شرکت‌ کننده در اين همايش بود.

رئيس دانشگاه، با بيان اينکه پيام پربار معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، سخنراني معاون وزير جهاد کشاورزي و حضور مسئولان کشوري سازمان‌ هاي وابسته به اين وزارتخانه نشانه اهميت برگزاري اين نشست بود، تصريح کرد: نکته‌ي مشترکي که همه‌ ي مهمانان انديشمند اين همايش بر آن تاکيد داشتند، بهره‌ گيري از تجربه‌ هاي علمي و ايده‌ هاي محققان  حاضر در همايش بود.

دکتر علي اکبري، ادامه داد: از آنجا که معضل گرد و غبار تنها محدود به ايران نيست، از پژوهشگران جهاني از جمله دانشگاه‌ هاي عراق براي حضور در اين همايش دعوت شد، که خوشبختانه در بالاترين سطح حضور پيدا کردند و همين امر نقطه قوت اين همايش نسبت به همايش اول بود.

رئيس دانشگاه، تصريح کرد: در اين همايش يکي از محققان کشور چين، تجربه 25 ساله مبارزه‌ ي اين کشور با گرد و غبار را تشريح کرد، که مي ‌تواند الگوي مناسبي براي ما باشد و همينطور پژوهشگران آمريکايي، استراليايي و اسپانيايي ايده‌ هاي خود را تبيين کردند و به برکت اين همايش شبکه ‌اي ارتباطي بين اساتيد داخلي و خارجي ايجاد شد.

دکتر علي اکبري، شرکت يکي از پژوهشگران بخش خاورميانه مرکز جهاني هواشناسي واقع در اسپانيا را از ديگر نقاط قوت اين همايش عنوان کرد و گفت: در اجلاس ويژه همايش با عنوان «هم‌ انديشي کارشناسان بخش‌ هاي علمي، مهندسي و اجرايي براي توسعه طرح ‌هاي مقابله با گرد و غبار در ايران»، اقدامات جمهوري اسلامي در اين زمينه مورد نقد و بررسي قرار گرفت.

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: برگزاري اين همايش نشان داد، استان ايلام در زمينه بهره‌ گيري از نيروهاي متخصص، جايگاه ويژه اي دارد و از پتانسيل شايسته‌ اي برخوردار است، چون 60 دانشگاه کشور در اين زمينه به دانشگاه ايلام اعتماد و با اين مجموعه علمي همکاري کردند.

استاد تمام دانشگاه، افزود: در اين همايش ظرفيت‌ هاي بين‌ المللي دانشگاه ايلام در ارتباط با برگزاري همايش‌، با زبان ‌هاي عربي و انگليسي نشان داده شد.

دکتر علي اکبري، طرح ماموريت‌ هايي براي متخصصان اين عرصه مانند تعادل ‌بخشي به حق‌ آبه‌ هاي محيط زيستي از طرف معاون رئيس ‌جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، تشکيل دبيرخانه دائمي به منظور بسته نشدن پرونده اين گونه همايش‌ ها و حضور 350 نفر از متخصصاني که بر اهميت موضوع واقفند، را از جمله نتايج اين همايش عنوان کرد.

رئيس دانشگاه، تاکيد کرد: قبل از برگزاري همايش، برگزاري چندين جلسه سياست گذاري موجب بوجود آمدن انسجامي خاص در بين دستگاه‌ هاي اجرايي شد و اميدواريم اين هماهنگي بتواند منشاء انجام کارهاي مهمتري در آينده باشد.

دکتر علي اکبري، ضمن قدرداني از همه‌ ي سازمان‌ ها و ادارات مختلف نقش ‌آفرين در اين همايش از جمله ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گفت: در اين همايش جاذبه‌ هاي استان ايلام براي شرکت ‌کنندگان به نمايش گذاشته شد.