نشست رئیس دانشگاه با دانشجویان فعال فرهنگی

نشست رئيس دانشگاه با دانشجويان فعال فرهنگي

نشست رئيس دانشگاه، با دانشجويان فعال فرهنگي، در فضايي صميمانه برگزار گرديد.

به گزارش روابط  عمومي، نشست رئيس دانشگاه، با دانشجويان فعال فرهنگي، با حضور دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر عدالتي، معاون دانشجويي، دکتر امامي پور مدير امور فرهنگي و اجتماعي و جمع زيادي از دبيران و اعضاي انجمن هاي علمي و کانون هاي فرهنگي، هنري و مذهبي، بعنوان دانشجويان فعال فرهنگي دانشگاه، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين نشست، ابتدا دکتر شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي و دکتر امامي پور، مدير امور فرهنگي و اجتماعي توضيحاتي را در زمينه فعاليت هاي انجام شده در اين حوزه ارائه دادند و سپس دانشجويان حاضر به بيان ديدگاه ها، نظرات، مشکلات، پيشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند، که اهم مسائل حول محورهايي شامل: الکترونيکي کردن روند ارائه طرح ها و برنامه ها، محدويت بودجه و ضرورت افزايش آن، تقدير از فعالان فرهنگي، افزايش جلسات هم انديشي، افزايش برنامه ها، اختصاص فضاي بيشتر به کانون ها و انجمن هاي علمي، اهتمام بيشتر اساتيد مشاور انجمن هاي علمي، ضروت امکان استفاده بيشتر از آزمايشگاه ها و تفويض اختيارات مطرح گرديد.

در پايان اين نشست دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، با ابراز خرسندي به جهت حضور در بين دانشجويان فعال فرهنگي و تشکر از زحمات آنان در طول سال 1396،  به صورت مفصل  و مستدَل پاسخ هاي لازم را به دانشجويان ارائه کرد.