نشست انتخاباتی مجلس دهم در دانشگاه / شب اول

نشست انتخاباتي مجلس دهم  در دانشگاه / شب اول

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، با استقبال پرشور دانشجويان در برنامه‌اي که با همت تشکل‌هاي دانشجويي دانشگاه برگزار شد  آقايان ملکي، ميرزايي، ناصرزاده، نوري‌نژادونصرالهي، نامزدهاي نمايندگي مجلس شوراي اسلامي درشب اول اين نشست شرکت نمودند.

شايان ذکر است تشکل‌هاي دانشجويي دانشگاه از تمام نامزدهاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي دعوت نمودند تا در نشست‌هاي انتخاباتي دانشگاه شرکت نمايندکه 11نفراعلام آمادگي کرده بودندوبه قيدقرعه5نفر ازآنان درجلسه اول، برنامه‌هاي خود را براي دانشجويان تشريح و به سوالات اين عزيزان پاسخ دادند.

اين برنامه در صورتي آغاز شد که علاقمندان  زيادي پشت درب‌هاي ورودي سالن آيت اله حيدري  تقاضاي ورود به سالن را داشتند که تعدادشان تقريباً دو برابر ظرفيت سالن بود و به دليل تکميل شدن سالن محل برگزاري نتوانستند از نزديک شاهد اين برنامه باشند که با تدبير مسئولين برگزاري اين عزيزان صداي جلسه و نامزد‌هاي شرکت کننده را در اطراف آمفي آيت الله حيدري شنيدند.