تمدید مجدد فرصت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه/ آزمون زبان

تمديد مجدد فرصت ثبت نام جشنواره دانشجوي نمونه/ آزمون زبان

به گزارش روابط عمومي، معاون امور دانشجويان داخل سازمان امور دانشجويان وزارت گفت: نظر به درخواست روسا و معاونين دانشجويي دانشگاهها و همچنين تقاضاي دانشجويان، زمان ثبت نام اين جشنواره تا تاريخ 18 بهمن ماه تمديد مي‌شود. دانشجويان مي‌توانند با مراجعه به سامانه جشنواره دانشجوي نمونه به آدرس www.nemooneh.saorg.ir  و بارگزاري کليه مدارک تحصيلي، رزومه پژوهشي و گواهي فعاليتهاي فرهنگي نسبت به ثبت نام در اين جشنواره اقدام نمايند.

وي همچنين اشاره داشت که اين فرصت آخرين فرصت ثبت نام است و ديگر قابل تمديد نمي‌باشد.

دکتر ابوالحسن رياضي همچنين در باب شرط آزمون زبان براي شرکت در اين جشنواره براي دانشجويان مقطع دکتراي تخصصي(PHD) افزود: شرط آزمون زبان براي اين دسته از دانشجويان هنوز الزامي و پابرجاست، اما استثنائا در اين دوره از جشنواره در کنار مدارک آزمون هاي زبان معتبر مندرج در آيين نامه جشنواره دانشجوي نمونه مثل TOEFL، IELTS، MSRT و MHLE، گواهي آزمون زبان دانشگاههاي سطح يک نيز قابل قبول ميباشد.