بازدید رئیس کتابخانه ملی ایران از کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام

بازديد رئيس کتابخانه ملي ايران از کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام

به گزارش خبر نگار روابط عمومي،  با حضور دکتر صالحي اميري، رييس محترم سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران، دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه، مهندس مرواريد، استاندار محترم ايلام و معاونين ايشان در حاشيه افتتاح همايش ملي گفتمان اعتدال در دانشگاه ايلام از کتابخانه مرکزي اين مرکز آموزش عالي بازديد بعمل آمد .

در اين بازديد دکتر صالحي اميري و دکتر علي اکبري در سخناني از انعقاد تفاهم نامه همکاري بين مرکز اسناد و کتابخانه ملي جمهوري اسلامي و دانشگاه ايلام ، پذيرش کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام در مجمع عمومي کتابخانه هاي بزرگ کشور و اهداء کتاب به کتابخانه مرکزي دانشگاه از طرف کتابخانه ملي ايران در آينده نزديک خبر دادند.