جذب دانشجو در آموزشکده کشاورزی دهلران

جذب دانشجو در آموزشکده کشاورزي دهلران

معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام از جذب دانشجو و آغاز به کار آموزشکده کشاورزي دهلران در مهر ماه سال 95 خبر داد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر احمد ملابهرامي، معاونت پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام در حاشيه بازديد از روند اجرايي آموزشکده کشاورزي دهلران بيان داشت: عمليات اجرايي پروژه آموزشکده کشاورزي شهرستان دهلران از سال 90 با اعتباري بالغ بر 110 ميليارد ريال آغاز شده است و داراي 26 کلاس درس، 8 واحد آزمايشگاهي، 12 اتاق اساتيد و 6 اتاق اداري مي باشد.

معاونت پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام تصريح کرد: براي احداث اين پروژه تاکنون مبلغ 75 ميليارد ريال از کل اعتبار مصوب جذب شده است که اين ميزان اعتبار تخصيص 66 درصدي را نشان مي دهد.

دکتر احمد ملابهرامي اظهار داشت: عمليات اجرايي اين پروژه در مرحله نازک کاري مي باشد و درصورتي که کل اعتبار مصوب تخصيص يابد  براي تجهيز و محوطه سازي اين آموزشکده مبلغ 20 ميليارد ريال علاوه بر 100 درصد اعتبار مصوب پروژه مورد نياز است و گفت عمليات اجرايي ساختمان آموزشکده در حال اتمام مي باشد و در آينده نزديک محوطه سازي و فضاسازي زيربنايي اين پروژه نيز به پيمان گذاشته خواهد شد.

وي با بيان اينکه به دنبال اجراي سياست تحصيلات تکميلي در شهرستان دهلران هستيم افزود: دانشگاه ايلام بعنوان بخشي از وزارت علوم تمام توان و تلاش خود را براي جذب رشته هاي کاربردي که مورد نياز اين منطقه و در راستاي رونق آن مي باشد را بکار خواهد گرفت.

معاونت پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام خاطر نشان کرد: آموزشکده کشاورزي دهلران ظرفيت جذب 600 نفر دانشجو را خواهد داشت  و دانشگاه ايلام هرآنچه براي به بهره برداري رسيدن اين آموزشکده در مهر ماه سال 95 لازم مي باشد را انجام داده است.

وي اضافه کرد: با توجه به اينکه براي اين آموزشکده 8 واحد آزمايشگاهي درنظر گرفته شده است به مبلغي بالغ بر 16 ميليارد ريال اعتبار جهت نصب تجهيز اين آزمايشگاه ها مورد نياز مي باشد که در مجموع مبلغ 20 ميليارد ريال براي راه اندازي واحدهاي آزمايشگاهي مي بايست تخصيص داده شود که در اين خصوص قول هاي مساعدي از سوي وزارت علوم داده شده است.

دکتر ملا بهرامي خاطر نشان کرد: با توجه به پيشرفت خوب اين آموزشکده، مکاتباتي با وزارت علوم  در خصوص جذب دانشجو در مهرماه سال 95 صورت گرفته.