تأکید رییس دانشگاه ایلام و استاندار واسط بر همکاری‌های علمی پژوهشی دو جانبه

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، نشست استاندار واسط و هيئت همراه با استاندار و رييس دانشگاه ايلام در اين مرکز آموزش عالي برگزار شد.

رييس دانشگاه ايلام گفت: دانشجويان و اعضاي هيأت‌ علمي دانشگاه‌هاي ايلام و واسط مي‌توانند از تحقيقات علمي و پژوهشي يکديگر بهره‌مند شوند.

دکتر محمد علي‌اکبري در اين  نشست بيان داشت: دانشگاه ايلام آمادگي کامل براي برقراري ارتباط و تبادلات علمي با دانشگاه واسط عراق را دارد.

وي با بيان اينکه پيشنهاداتي براي برقراري ارتباط با دانشگاه واسط داريم افزود: براي همه پيشنهاداتي که ارائه مي‌دهيم از استاندار ايلام و وزارت علوم جمهوري اسلامي ايران اجازه داريم و آماده اجراي عملي اين پيشنهادات هستيم.

رييس دانشگاه ايلام بيان داشت: دانشگاه ايلام آمادگي دارد که دردوره‌هاي کارشناسي، کارشناسي‌ارشد و دکتري پذيراي دانشجويان عراقي بوده و اساتيدودانشجويان دوره دکتري هر دو دانشگاه را براي گذارندن دوره‌هاي آموزشي تا حداکثر 6 ماه پذيرا باشد.

دکترعلي اکبري ادامه داد: اعضاي هيأت علمي ما مي‌تواند تحقيقات پژوهشي مشترکي داشته باشند و حتي براي برگزاري مسابقات ورزشي بين دانشگاه‌هاي ايلام و واسط نيز آمادگي کامل داريم تا اساتيد و دانشجويان اين دو دانشگاه بيشتر با هم آشنا شوند.

رييس دانشگاه ايلام با بيان اينکه ما براي شروع اين ارتباط آماده هستيم افزود مي توانيم مسابقات فوتسال، فوتبال، کشتي و واليبال را براي دانشجويان دانشگاه ايلام و واسط برگزار کنيم واردوهاي ورزشي مشترک نيز در بين دو دانشگاه برپا شود.

دکتر علي‌اکبري گفت :با اشاره به اينکه امروز از آزمايشگاه و کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام بازديد کرديد اعلام کردامکانات موجود مي‌تواند در اختيار دانشگاه‌هاي عراقي قرار گيرد و دانشگاه ايلام براي راه‌اندازي رشته ادبيات فارسي در دانشگاه واسط عراق آمادگي کامل دارد و ما مي‌توانيم همايش‌هاي مشترک پژوهشي بين دو دانشگاه ايلام و واسط داشته باشيم.

وي تصريح کرد: با توجه به داير بودن رشته الهيات در دانشگاه ايلام حاضريم مسابقات مشترک قرآني را در دانشگاه ايلام براي دانشجويان دو دانشگاه برگزار کنيم که در اين راستا ما مي‌توانيم اردوهاي زيارتي مشترکي نيز براي دانشجويان دو دانشگاه داشته باشيم.

رييس دانشگاه ايلام تاکيد کرد: باتوجه به اينکه مقامات استان واسط دردانشگاه ايلام حضورپيداکرده اند مايلم حاصل اين حضور،اجراي همکاري‌هاي عملي باشد چرا که استاندار ايلام به دانشگاه ايلام در خصوص همکاري ما با دانشگاه واسط تاکيد دارند.

رييس دانشگاه ايلام با اشاره به اينکه وزارت علوم جمهوري اسلامي ايران با سفر ما به دانشگاه واسط موافقت کرده است، عنوان کرد: ما منتظر تعيين تاريخ سفر از سوي دانشگاه واسط هستيم و اميدواريم که اگر وزارت علوم عراق بر اين موضوع تاکيد نداشت استاندارد واسط موافقت لازم را داشته باشد.

دکتر محمد علي‌اکبري در پايان افزود: ما حاضريم به يک سوم دانشجويان عراقي بورسيه تحصيلي دهيم و براي اجراي اين کار با وزارت علوم جمهوري اسامي ايران هماهنگي خواهيم کرد.

استاندار واسط : بين ايلام و واسط روابط اجتماعي و فرهنگي زيادي وجود دارد که اميدواريم روابط علمي  بين دانشگاه‌هاي ايلام و واسط افزايش يابد.

مالک خلف والي در اين نشست اظهار داشت: خيلي خوشحالم از اينکه به دانشگاه ايلام آمده‌ام و از اينکه با استقبال و خوش‌رويي رييس دانشگاه ايلام مواجه شدم خرسندم.

وي با اشاره به اينکه برخورد رييس دانشگاه ايلام با هيئت عراقي قابل تمجيد است، افزود: به ايلام و دانشگاه ايلام براي داشتن اين دانشگاه و چنين رييس دانشگاهي تبريک مي‌گويم.

استاندار واسط اضافه کرد: بين ايلام و واسط روابط اجتماعي و فرهنگي زيادي وجود دارد که اميدواريم روابط علمي نيز در بين دانشگاه‌هاي اين دو استان برقرار شود.

مالک خلف والي با بيان اينکه بدون شک داشتن اين روابط باعث تحکيم و تقويت ساير روابط خواهد شد خاطر نشان کرد: امروز بخشي  هايي از امکانات دانشگاه ايلام بازديد کرديم و جلساتي داشتيم حقيقتا انگيزيمان براي ايجاد و تحکيم اين رابطه و تبادل دانشجو با دانشگاه ايلام بيشتر شد.

وي ادامه داد: من از رييس دانشگاه واسط خواستم ما را در اين سفر همراهي کند ولي چون خروج از کشور براي ايشان نيازمند مجوز وزارت علوم عراق بوده و زمان‌بر بود، نماينده ايشان در اين سفر ما را همراهي مي‌کند.

استاندار واسط يادآور شد: با توجه به صحبت‌هاي رييس دانشگاه ايلام و خواسته ايشان براي سفر به استان واسط و بازديد از مراکز علمي اين استان، بايد بگويم که ما آماده استقبال از سفر هيئت دانشگاه ايلام به واسط هستيم.

مالک خلف والي در پايان عنوان کرد: با توجه به خوشرويي دو طرف اميدواريم اين روابط به شکل‌گيري روابط حسنه بيشتري منجرشود.

نماينده رييس دانشگاه واسط نيز در اين ديدار با اشاره به اينکه در جلسه شوراي دانشگاه واسط بوديم که خبر سفر به استان ايلام و دانشگاه ايلام به ما داده شد گفت: رييس دانشگاه واسط بنده را موظف کرد که به نيابت از ايشان در اين سفر هيئت استانداري واسط را همراهي کنم.

وي اضافه کرد: من هر آنچه را در اين سفر ديدم به رييس دانشگاه واسط منتقل خواهم کرد و اين سفر براي ما جنبه شناسايي و آشنايي داشت و در سفرهاي بعدي بدون شک روابط بيشتر خواهد شد.

نماينده رييس دانشگاه واسط تصريح کرد: ما از امکانات دانشگاه ايلام براي ساير همکاري‌ها با اين دانشگاه بازديد کرديم و قطعا در اين رابطه از وزارت علوم عراق اعتبار خواهيم گرفت.

بازديد از آزمايشگاه مرکزي و کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام از بازديد هاي استاندار واسط و هيات همراه بود.