فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 8 ورزش کشور

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مسابقات فوتسال دانشجويان پسر دانشگاههاي منطقه 8 ورزش کشوردر دانشگاه ايلام در حال برگزاري است،  جلسه قرعه کشي اين مسابقات مورخ 22/12/93 در محل سالن فرزانگان با حضور مربيان و سرپرستان تيم ها برگزار شد.

در گروه A  تيم هاي دانشگاههاي لرستان، کرمانشاه و ملاير  و در گروه B تيم هاي دانشگاههاي کردستان، همدان و ايلام قرار گرفتند. در مرحله اول تيم ها بصورت دوره اي بازي کردند که از هر گروه دو تيم به مرحله بعد صعود کرد و مرحله بعد بازيها بصورت ضربدري برگزار گردد..، و اما در بازيهاي مرحله اول نتايج زير رقم خورد.

بازيهاي مرحله اول (دوره اي)

از گروه A روز شنبه مورخ 23/12/93 دانشگاه لرستان 1 و دانشگاه کرمانشاه 7

از گروه B روز شنبه مورخ 23/12/93 دانشگاه ايلام 4و دانشگاه همدان 4

از گروه A روز يکشنبه مورخ 24/12/93 دانشگاه لرستان 15  - دانشگاه ملاير 2

از گروه B روز يکشنبه مورخ 24/12/93 دانشگاه کردستان 3 - دانشگاه همدان 3

از گروه A روز دوشنبه مورخ 25/12/93 دانشگاه تيم هاي ملاير 2 -  دانشگاه کرمانشاه 9

از گروه B روز دوشنبه مورخ 25/12/93 دانشگاه ايلام 4 - دانشگاه کردستان صفر

در مرحله يک چهارم نهايي

دانشگاه ايلام 11 -  دانشگاه لرستان 5

دانشگاه کرمانشا 7 همدان 2

شايان ذکر است بازي فينال بين تيم هاي دانشگاه ايلام و دانشگاه کرمانشاه و بازي ردهبندي بين تيم هاي لرستان و همدان برگزار مي گردد.