آگهی مزایده یک دستگاه تراکتور رومانی

آگهي مزايده يك دستگاه تراكتور روماني

(( آگهي مزايده ))

دانشگاه ايلام در نظر دارد يک دستگاه تراکتور روماني اسقاط و از رده خارج شده خود را واقع در مزرعه آموزشي مهران برابر مجوز 7566/124 مورخ 16/10/1393 اداره کل امور اقتصادي و دارايي استان ايلام از طريق مزايده عمومي با شرايط ذيل به فروش رساند.

داوطلبان شرکت در مزايده ضمن بازديد از دستگاه فوق با آگاهي کامل نسبت به رعايت موارد زير توجه و اقدام نمايند.

1-  ارائه چک بانکي تضمين شده به مبلغ 10% کل مبلغ پيشنهادي به منظور شرکت در مزايده به حواله کرد دانشگاه ايلام

2-  متقاضي بايستي فرم تکميل شده شرکت در مزايده (قيمت پيشنهادي )و مدارک مربوط به بند (1) را در پاکت در بسته قرار داده و تحويل دبيرخانه مرکزي دانشگاه واقع در ايلام بلوار پژوهش سازمان مرکزي نموده و رسيد دريافت نمايند.

3-  اسناد تکميل شده در ساعات اداري و در مهلت تعيين شده از متقاضيان دريافت و به پيشنهادي بعد از مهلت تعيين شده هيچگونه ترتيب اثري داده نخواهد شد.

4-  پاکت پيشنهادها توسط کميسيون مزايده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام مي گردد

5-  دانشگاه در رد يا قبول هر يک از پيشنهادها ياکليه آنها مجاز خواهد بود.

6-  چنانچه نفر اول ازخريد تراکتورخودداري نمايد مبلغ تضمين به نفع دانشگاه ضبط و نفر دوم به عنوان برنده اعلام مي­گردد.

7-برنده­ مزايده لازم است مبلغ­ کل­ پيشنهادي خود را به حساب 787530111 بنام درآمدهاي اختصاصي دانشگاه ايلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ايلام قابل پرداخت در کليه بانک هاي تجارت سراسر کشور واريز و فيش بانکي را به اداره اموال دانشگاه تحويل نموده تا ساير مراحل قانوني طي شود.

8-  متقاضيان به مدت يک هفته از تاريخ 27/11/93 لغايت 3/12/93 همه روزه از ساعت 8 صبح لغايت 14 بعدازظهر از دستگاه فوق بازديد بعمل آورند.

9-چنانچه قيمت پيشنهادي شرکت کنندگان به قيمت پايه نرسد، مزايده حضوري به عمل خواهد آمد.

10-هزينه چاپ آگهي در روزنامه و هزينه کارشناسي به عهده برنده مزايده و ساير هزينه هاي جانبي ( ماليات و عوارض و غيره )  به عهده دانشگاه ايلام مي باشد.

اداره اموال دانشگاه ايلام