پیام تبریک سرپرست محترم دانشگاه ایلام به مناسبت میلاد مولای متقیان، علی (ع) و روز معلم

پيام تبريک سرپرست محترم دانشگاه ايلام به مناسبت ميلاد مولاي متقيان، علي (ع) و روز معلم

به گزارش روابط عمومي، آقاي دکتر محمد علي اکبري، سرپرست محترم دانشگاه ايلام به مناسبت ميلاد مولاي متقيان، علي عليه السلام و روز معلم پيام تبريکي خطاب به استادان، اعضاي هيئت علمي و معلمان صادر کردند.

متن کامل پيام دکتر علي اکبري بدين شرح است.

باسمه‌ تعالي

پس آموزگارت مسيحاي توست                           دَم پاکش افسون احياي توست

تقارن خجسته ميلاد مولود کعبه،حضرت علي (عليه السلام)، و روز پدر را با سالروز شهادت دانشمند فرزانه، استاد مرتضي مطهري و روز معلم به فال نيک مي گيرم و براي پيروان راستين آن حضرت، به وُِيژه اساتيد ارجمند دانشگاه‌ ايلام و ديگر دانشگاه ها وموسسات آموزش عالي استان و نيز معلمان، آموزگاران و دبيران دلسوزي که در جهت اعتلاي دانش و اخلاق جوانان و فرزندان اين مرز و بوم صادقانه مي‌کوشند کاميابي و سربلندي را آرزو مي نمايم. اميد است  ملت عزيز و مسئولين گرامي با تأسي از آموزه‌هاي بلند الهي و اسلامي بيش از پيش در پاسداشت منزلت و عظمت اين قشر فرهيخته اهتمام ورزند. در طليعه سال همدلي و همزباني دولت و ملت و در اين ايام معنوي و دل‌انگيز، براي همگان از صميم قلب اخلاص عمل علوي و دوام فيض حق را تمنا دارم.