مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه ایلام

مراسم اختتاميه هفدهمين جشنواره درون دانشگاهي دانشجويان دانشگاه ايلام

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » سه شنبه 25 آذر سالن آيت اله حيدري دانشگاه ايلام ميزبان اختتاميه هفدهمين جشنواره درون دانشگاهي دانشجويان با حضور جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه، جناب آقاي دکتر دانشفر معاون محترم آموزشي، جناب آقاي دکتر کرمشاهي معاون محترم دانشجويي، رؤساي دانشکده ها، اعضاي هيأت علمي و شرکت با نشاط دانشجويان بود.

خانم دکتر صالحي پور مدير تربيت بدني با عرض خير مقدم حضور رياست محترم دانشگاه، معاونين، رؤساي دانشکده ها و دانشجويان ورزشکار بيان داشت: از تلاش ها و همکاري صميمانه رياست محترم دانشگاه، انجمن هاي ورزشي تخصصي، انجمن هاي ورزشي دانشجويي و تمام دانشجوياني که با حضور با نشاط خود رونق خاصي را به مسابقات دادند تشکر مي نمايم.

مدير تربيت بدني دانشگاه اظهار داشت: در اين دوره از مسابقات، دانشجويان در 11 رشته ورزشي و با تعداد 287 ورزشکار دختر و 450 ورزشکار پسر در مدت 20 روز به رقابت پرداختند.

سپس جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه با سلام و احترام حضور دانشجويان ورزشکار و ورزش دوست، از همکاري و تلاش هاي همکاران دانشگاهي خود در دانشکده ها، حوزه دانشجويي و تربيت بدني صميمانه تقدير و تشکر نمود و بيان داشت: يکي از برنامه هاي وزارت علوم در دولت تدبير و اميد گسترش فعاليت هاي فوق برنامه، مخصوصاً در حوزه ورزش و تربيت بدني است که با توجه به نقش مهم و تأثير گذار ورزش در زندگي شما دانشجويان به اين امر توجه ويژه اي شده است و ما هم پيرو اين سياست وزارت،  امسال تلاش کرده ايم اين فعاليت هاي ارزشمند را بين شما عزيزان افزايش دهيم که خوشبختانه شما دانشجويان عزيز، استقبال خوب و مناسبي از اين فعاليت هاي ورزشي داشته ايد.

رياست محترم داشگاه اظهار داشت: يکي از اهداف ما در برگزاري اين جشنواره تأکيد بر حضور شما در ورزشهاي همگاني بوده و هدف ديگر ما در دانشگاه اين است تا با امکانات حداقلي، شرايط مناسبي را براي بسياري از شما دانشجويان علاقمند در حوزه ورزش فراهم آوريم زيرا هدف اصلي ما در حوزه فوق برنامه ايجاد روحيه نشاط و شادابي است و ورزش سالم ترين و مفيد ترين فعاليت براي شما جوانان عزيز مي باشد و قطعاً با ورزش شما هم سلامت جسمي و هم سلامت روحي بدست خواهيد آورد، همين استقبال و حضور پرشور شما در اين مراسم نشانه شادابي و تحرک ورزشي شماست.

جناب آقاي دکتر صحرايي در پايان براي همه دانشجويان عزيز و ورزشکار و ورزش دوست آرزوي سلامتي و کاميابي نمود.

شايان ذکر است در پايان اين مراسم نفرات برتر رشته هاي مختلف ورزشي هداياي خود را از رياست محترم دانشگاه دريافت کرده و دانشکده هاي برتر معرفي شدند .

دانشکده ادبيات و علوم انساني در جايگاه اول

دانشکده فني و مهندسي در جايگاه دوم

دانشکده کشاورزي در جايگاه سوم  اين مسابقات قرار گرفتند.