رییس دانشگاه ایلام: روز قدس مبنای همگرایی جهان اسلام است

رييس دانشگاه ايلام: روز قدس مبناي همگرايي جهان اسلام است

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، آقاي دکتر علي اکبري رييس دانشگاه ايلام در گفتگو با خبرنگار ايرنا گفت : روز جهاني قدس مبناي مناسبي براي همگرايي ، همدلي و همزباني جهان اسلام است.

محمد علي اکبري روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با توجه به مشکلات خاص جهان اسلام و تفرقه و تشتت موجود بين دولت هاي اسلامي، حضور مسلمانان جهان در راهپيمايي روز قدس پايه مناسبي براي همگرايي و وحدت جهان اسلام است.

وي ادامه داد: در حقيقت، ملت هاي مسلمان با حضور با شکوه خود در مراسم اين روز، اتحاد جهان اسلام که دولت ها از آن ها غافل مانده اند را مورد تاکيد قرار مي دهند.

رييس دانشگاه ايلام تاکيد کرد: مردم جهان اسلام با حضور در راهپيمايي روز قدس خواستار اتحاد دولت هاي اسلامي براي نجات ملت فلسطين و حل مشکلات جهان اسلام هستند.

علي اکبري يادآور شد: اشغال فلسطين در عصر حاضر نماد زورگويي و خشونت مدعيان صلح و مردم سالاري و استکبار جهاني است.

وي با بيان اينکه مسلمانان جهان در اين روز حق تعيين سرنوشت توسط ملت فلسطين را مورد تاکيد قرار مي دهند، افزود: احقاق اين حق در گذر زمان به فراموشي سپرده نخواهد شد.

رييس دانشگاه ايلام ادامه داد: انقلاب شکوهمند اسلامي ايران از ابتداي پيروزي، حمايت از مظلومان و ملت هاي ستمديده جهان را از اولويت هاي سياست خارجي خود اعلام کرده و همواره بر اين اصل مهم پايدار بوده است.

علي اکبري اضافه کرد: حمايت از آرمان هاي ملت فلسطين همواره مورد تاکيد انقلاب اسلامي و دولت هاي جمهوري اسلامي است.

وي با بيان اينکه ايجاد مانع در اتحاد جهان اسلام از اهداف رژيم صهيونيستي است، گفت: اين رژيم با نفوذ در جهان اسلام از هيچ جنايتي در حق ملت فلسطين کوتاهي نکرده است.

رييس دانشگاه ايلام افزود: کشتار زنان و کودکان بي دفاع، تخريب اماکن مسکوني مردم و غضب سرزمين آنان تنها بخشي از اين جنايات است و روز قدس فرصتي است که جهان اسلام بتواند ابعاد مختلف اين جنايات ضد بشري را براي جهانيان بازگو کنند.

علي اکبري اظهار کرد: ملت هاي آزاده و مسلمان جهان بايد با حضور پرشور در راهپيمايي روز قدس، توجه ساير ملت ها نسبت به حمايت جهاني از ضرورت خاتمه دادن به اين ظلم ديرينه را جلب کنند.

وي تاکيد کرد: جامعه علمي کشور ضمن دعوت از ملت فهيم ايران براي حضور همه جانبه در راهپيمايي روز جهاني قدس، همگام با ساير اقشار مردم انزجار خود را از جنايات رژيم صهيونيستي اعلام کرده و احقاق حقوق ملت فلسطين را فرياد خواهند زد.