پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

پيام تبريک رياست محترم دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

بسمه تعالي

«ن والقلم و ما يسطرون»

سوگند به قلم و آنچه مي‌نويسد. (قلم:1)

17 مرداد ماه «روز خبرنگار » ياد روز باشکوه تلاشگران عرصه انديشه و قلم را به حضور  خبرنگاران عزيز استان و کشور تبريک عرض نموده وضمن پاسداشت خاطره شهداي اصحاب رسانه،جد و جهد شما عزيزان را در برافروختن چراغ اطلاع‌رساني مستقل و مسئولانه ارج مي‌نهم. بي شک،دستيابي به قله‌هاي پيشرفت،سربلندي و سعادت كشور ، مراقبت از منافع ملي و مصالح مردم و  آرمان‌هاي ارزشمند انقلاب اسلامي جز با حق‌جويي، صدق و مجاهدت در عرصه آگاهي ممکن نمي‌شود. از ايزد منان تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روايت عشق، آزادي و حق گويي در عرصه آگاهي آرزومندم.

با آرزوي توفيق الهي

دکتر محمد علي اکبري