نخستین سامانه جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه های کشور رونمایی شد

نخستين سامانه جذب اعضاي هيئت علمي دانشگاه هاي کشور رونمايي شد

مرحله اول نخستين سامانه جذب اعضاي هيئت علمي دانشگاه هاي کشور در بنياد پژوهش هاي آستان قدس رضوي در مشهد رونمايي شد.
به گزارش روابط عمومي، دكتر محمد سعيد تسليمي قائم مقام وزير علوم در اين مراسم اظهار داشت: سامانه ملي جذب اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها تلاش دارد به ساماندهي چگونگي جذب اعضاي هيئت علمي به صورت سازماندهي شده در تمام کشور بپردازد.
دكتر تسليمي افزود: بر اين اساس تمام متقاضيان عضو هيئت علمي دانشگاه هاي کشور به محض ورود به سامانه مي توانند اطلاعات درخواستي خود را دريافت و نوع استخدام خود را پيگيري کنند.
وي با اشاره به لزوم عهدنامه اخلاقي در سامانه جذب اعضاي هيئت علمي کشور خاطر نشان کرد: با ايجاد عهدنامه اخلاقي در اين سامانه، اعضاي هيئت علمي براي تضمين رشد علمي در دانشگاه ها کار خود را با اعتقاد آغاز خواهند کرد.
دكتر محمدرضا رضوان طلب رئيس مرکز جذب اعضاي هيئت علمي وزارت علوم نيز در اين مراسم گفت: اعضاي هيئت علمي قبل از ورود به درگاه ثبت نام سامانه بايد به درگاه امام رضا (ع) توجه کنند.
دكتر رضوان طلب با بيان اينكه اين سامانه به بركت رونمايي در بارگاه امام هشتم تحت عنوان 'نور رضوي' نامگذاري شده است ، گفت : سامانه جذب اعضاي هيئت علمي  به سرگرداني اعضاي هيئت علمي دانشگاه هاي کشور خاتمه خواهد داد.
دكتر رضوان طلب تکميل و تصحيح را دو شاخصه عمده سامانه مزبور دانست و افزود: چنانچه ضعفي در اين سامانه ديده شود کمتر از 24 ساعت قابل تصحيح مي باشد.