اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان در دانشگاه ایلام

اجراي طرح پايش سلامت دانشجويان در دانشگاه ايلام

دکتر مصطفي نعمتي معاون محترم دانشجويي در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي در خصوص طرح پايش سلامت بيان داشت: امسال در دانشگاه ايلام باتوجه به سياست حوزه معاونت دانشجويي در خصوص اجراي فعاليت هاي گروهي دو طرح پايش سلامت جسمي و رواني دانشجويان با محوريت اداره ي تربيت بدني و مرکز مشاوره و بهداشت و درمان دانشگاه در يک مکان و يک زمان برگزار خواهد شد. معاون دانشجويي به دانشجويان عزيز توصيه نمود کليه ي دانشجويان جديدالورود در اين طرح بر اساس جدول زمانبندي شده ي شرکت نمايند شايان ذکر است حضور اين عزيزان جهت درج اطلاعات در پرونده دانشجويي الزاميست.

دکتر نعمتي افزود: مرکز تندرستي و مشاوره ورزشي اداره ي تربيت بدني طرحي را تحت عنوان ارزيابي پايش سلامت وضعيت جسماني دانشجويان را مورد ارزيابي قرار مي  دهد که بخش اول آن اندازه گيري قد ،وزن ، فشار خون، بررسي ساختار اسکلتي و قامتي، بخش دوم آزمون آمادگي جسماني شامل انعطاف پذيري، قدرت پا وپشت، تست پله کوين، اندازه گيري ترکيبات بدن و اندازه گيري چين هاي پوستي و محيط هاي بدن مي باشد.

معاون دانشجويي بيان داشت: همچنين در مرکز مشاوره و بهداشت و درمان دانشگاه نيز طرحي تحت عنوان پايش سلامت دانشجويان از نظر بهداشت دهان و دندان، بينايي سنجي و روان صورت خواهد گرفت که در اين طرح مواردي چون سوابق مواجهه با عوامل زيان آور محيطي عادات سلامت فردي، عادات غذايي، سابقه ي پزشکي فرد، سابقه ي پزشکي خانواده، ارزيابي عملکرد، اندازه گيري قد، وزنو فشار خون، قدرت بينايي، معاينه دهان و دندان، ارزيابي کارشناس از سلامت دانشجو، ارزيابي پزشک از سلامت دانشجو صورت مي گيرد و در نهايت اگر دانشجو دارا ي مشکلات در روح و جسم باشد به پزشک ارجاع داده مي شود.

دکتر نعمتي زمان اجراي اين طرح را 94/8/23 لغايت 94/9/23 در ساختمان کتابخانه قديم دانشگاه ايلام اعلام کرد.