بازدید رئیس دانشگاه و هیأت همراه از شهرستان مهران در راستای حضور فعال و مؤثر دانشگاه ایلام در ایام اربعین

بازديد رئيس دانشگاه و هيأت همراه از شهرستان مهران در راستاي حضور فعال و مؤثر دانشگاه ايلام در ايام اربعين

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر محمد علي اکبري، رييس محترم دانشگاه ايلام از مراکز خدماتي، رفاهي و  فرهنگي در نظر گرفته شده براي زائرين عتبات عاليات در ايام اربعين بازديد نمود.

رييس دانشگاه ايلام با تأکيد بر حضور فعال و مؤثر جامعه دانشگاهي استان به ويژه دانشگاه ايلام در همايش بزرگ اربعين حسيني، خواستار اجراي فعاليت هاي فرهنگي و خدماتي مناسب در اين ايام شد.

شايان ذکر است در اين بازديد آقاي دکتر محمدرضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، آقاي دکتر احمد ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، آقاي دکتر رضارضازاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، آقاي دکتر ولدي مشاور عمراني رييس، آقاي مهندس علي اصغر بگ محمدي مدير دفتر طرح هاي عمراني و آقاي فرهاد فتاحي رئيس اداره روابط عمومي نيز حضور داشتند.