معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دانشگاه ایلام

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در دانشگاه ايلام

به گزارش روابط عمومي، آقاي دکتر سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور، رئيس بنياد ملي نخبگان کشور،به منظور بازديد از مراکز علمي، تحقيقاتي، فناوري و دانشگاهي و حضور در جمع فعالان عرصه دانش بنيان و فناوري استان، به ايلام سفر خواهد کرد.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در ادامه سفرهاي استاني خود  اين بار با همراهي معاونان و مشاوران خودبه ايلام سفر مي کند تا از نزديک در جريان پيشرفت‌ها و دستاوردهاي فناوران، صنعتگران و نخبگان استان قرار گيرد و در جهت رفع موانع در مسير اقتصاد دانش‌بنيان، اقدام لازم را صورت دهد.

براساس اين گزارش، قرار است آقاي دکتر ستاري به اتفاق هيئت همراه  روز شنبه هفته آينده(6تير) ضمن بازديد از دانشگاه ايلام ساعت 8صبح نشستي علمي پژوهشي با هيئت رئيسه و اعضاي هئيت علمي  اين مرکز آموزش علمي داشته باشد.

حضور در مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام، بازديد از آزمايشگاه مرکزي، افتتاح نمايشگاه مرکز رشد دانشگاه ايلام و بازديد از پارک علم و فناوري استان و دستاوردهاي شرکت‌هاي دانش بنيان مستقر در اين پارک، از برنامه هاي معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري است.