ریاست محترم دانشگاه: رسالت دانشگاه علاوه بر فرهنگ سازی، تمدن سازی است

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، آقاي دکترمحمد علي اکبري، رياست محترم دانشگاه ايلام  در مراسم افتتاح هفتمين کارگاه پيوست نگاري فرهنگي که در دانشگاه ايلام برگزار شد، گفت: غايت و هدف دانشگاه، تربيت و پرورش عالمان ديندار و متقي است.

وي افزود: کساني که  درباره تدين يا عدم دينداري جامعه دانشگاهي سخن مي گويند بايد همراه با شناخت و آگاهي نسبت به فضاي دانشگاه و دانشجويان باشد. برخي از اين افراد بدون شناخت و آگاهي اظهار نظر مي کنند.

دکتر علي اکبري با بيان اينکه رسالت دانشگاه علاوه بر فرهنگ سازي، تمدن سازي است، بيان داشت: برخي مي انديشند که در حوزه دين، علم و فرهنگ مرز و فاصله وجود دارد، که اين کاملا اشتباه است.

رئيس دانشگاه ايلام با خطاب به رئيس سازمان بسيج اساتيد و رئيس کميسيون اجتماعي شوراي عالي فرهنگي کشور گفت: از اينکه براي ارائه علم و آموزش در زمينه پيوست نگاري فرهنگي طيف اساتيد را انتخاب کرده ايد، نشان از حسن انتخاب شما دارد.

زيرا دانشگاه با پرورش دادن انسان هاي توانا و فرهيخته و آموزش نخبگان و برگزيدگان يک جامعه، يکي از مهمترين نهادهاي آموزشي در توسعه فرهنگي است.

وي اظهار داشت: برگزاري چنين کارگاه هايي در تعميق جنبه هاي فرهنگي و انديشه هاي علمي و پرورش عالماني پژوهشگر بسيار مؤثر خواهد بود.