تقدیر وزیر علوم از فرهاد فتاحی رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه

تقدير وزير علوم از فرهاد فتاحي رئيس اداره روابط عمومي دانشگاه

به گزارش روابط عمومي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري در جمع مديران روابط عمومي دانشگاههاي کشور با اشاره به تدوين برنامه راهبردي دانشگاههاي کشور گفت : اين برنامه ها بايد داراي پيوست فرهنگي بوده و به جايگاه روابط عمومي نگاه ويژه اي داشته باشند.

آقاي  دکتر محمد فرهادي اظهار داشت : اطلاع رساني صحيح و بموقع ، تعامل مثبت با رسانه ها و پاسخگويي به افکار عمومي از ارکان اساسي فعاليت روابط عمومي دانشگاههاست.

وي با اشاره به نقش دانشگاهها به عنوان مهمترين نهاد تربيت کننده نيروي انساني متخصص و متعهد براي بخشهاي دولتي و خصوصي گفت : رسالت بخش روابط عمومي اين است که  دستاوردهاي مهم علم و فناوري مراکز آموزشي و پژوهشي  را به زباني ساده به اطلاع افکار عمومي برساند.

در اين مراسم که با تجليل از 5 مدير روابط عمومي دانشگاه هاي کشور همراه بود از فرهاد فتاحي، رئيس اداره روابط عمومي دانشگاه ايلام از طرف وزير علوم تجليل بعمل آمد.