جلسه هم اندیشی پارک علم و فناوری استان ایلام با اساتید و دانشجویان دانشکده کشاورزی

جلسه هم انديشي پارک علم و فناوري استان ايلام با اساتيد و دانشجويان دانشکده کشاورزي

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، اين جلسه با حضور دکتر مصطفي کريميان اقبال، دانشيار دانشگاه تربيت مدرس ،اعضائ هيأت علمي دانشکده کشاورزي و دانشجويان اين دانشکده برگزار شد.

دکتر مصطفي کريميان اقبال، دانشيار دانشگاه تربيت مدرس به ايراد سخنراني پرداختند. محور صحبت هاي وي پيرامون نگاه نسل سومي به دانشگاه ها بود. دانشگاه نسل سوم يا دانشگاه کارآفرين مي تواند به تجاري سازي دستاورد هاي تحقيقاتي و پژوهشي و به دنبال آن رشد اقتصادي جامعه کمک کند. نگاه عملي تر به به تحقيقات دانشگاهي، هدايت کردن اين تحقيقات به سمت تجاري سازي، افزايش ارتباط دانشگاه و صنعت با توجه به نياز استان و رشته هاي تحصيلي در مراکز اموزشي استان و …. از جمله محور هاي صحبت هاي دکتر کريميان  اقبال در اين جلسه بود. در پايان نيز در يک فضاي دوستانه پرسش هايي از سوي حضار مطرح شد که دکتر کريميان اقبال به آنها پاسخ گفتند.