پیام تسلیت دانشگاه ایلام به مناسبت فاجعه دلخراش و جانسوز درگذشت زائران بیت الله الحرام

پيام تسليت دانشگاه ايلام به مناسبت فاجعه دلخراش و جانسوز درگذشت زائران بيت الله الحرام

انا لله و انا اليه راجعون
فاجعه دلخراش و جانسوز درگذشت زائران بيت الله الحرام در منا باعث تأسف و تألم شديد تمامي مسلمانان جهان و مردم بزرگوار ايران گرديد.
تعداد زيادي از حجاج عزيزي که به شوق زيارت حرم امن الهي به سرزمين وحي سفرکرده بودند در اين فاجعه تأسف بار و در نتيجه سوء مديريت حکومت سعودي کشته و مجروح شدند.
دانشگاه ايلام، درگذشت حجاج بيت الله الحرام را به محضر حضرت ولي عصر(عج)، مقام معظم رهبري، ملت شريف ايران و خانواده‌هاي داغدار اين حادثه تسليت عرض نموده، براي درگذشتگان اين مصيبت بزرگ، غفران واسعه الهي و براي مجروحان شفاي عاجل مسئلت مي‌نمايد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام