تمدید احکام مدیران گروه های آموزشی علوم قرآن و حدیث، گیاهپزشکی و فقه و مبانی حقوق اسلامی

تمديد  احکام مديران گروه هاي آموزشي علوم قرآن و حديث، گياهپزشکي و فقه و مباني حقوق اسلامي

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، طي احکامي جداگانه از سوي دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه، دکتر سهراب مروتي عضو هيأت علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي به عنوان مدير گروه آموزشي علوم قرآن و حديث اين دانشکده ، دکتر خشنود نورالهي عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي به عنوان مدير گروه آموزشي گياهپزشکي اين دانشکده و دکتر عبدالجبار زرگوش نسب عضو هيأت علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي به عنوان مدير گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي اين دانشکده منصوب  گرديدند.

درحکم دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه به دکتر مروتي آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي  دکتر سهراب مروتي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي

با احترام، به استناد بند «ب» ماد? «8» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، حکم جنابعالي به عنوان «مدير گروه آموزشي علوم قرآن و حديث» از تاريخ 22/4/94 به مدت دو سال تمديد مي‌گردد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات گروه کامياب باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

متن حکم دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه به دکتر نورالهي به شرح ذيل مي باشد.

جناب آقاي دکتر خشنود نورالهي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

با احترام، به استناد بند «ب» ماده «8» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، حکم جنابعالي به عنوان «مدير گروه آموزشي گياهپزشکي» از تاريخ 17/06/94 به مدت دو سال ديگر تمديد مي‌گردد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات گروه کامياب باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم. «جهت‌گيري‌ها و اهداف کليِ» ابلاغي، همّت خويش را در تحقّقِ رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

حکم دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه به دکتر زرگوش نسب به اين شرح است.

جناب آقاي دکتر عبدالجبار زرگوش نسب

عضو محترم هيات علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي

با احترام، به استناد بند «ب» ماده «8» آيين‌نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، حکم جنابعالي به عنوان «مدير گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي» از تاريخ 31/06/94 به مدت دو سال تمديد مي‌گردد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات گروه کامياب باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.