انتصاب سرپرست معاونت آموزشی، سرپرست گروه آموزشی مدیریت و سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

انتصاب سرپرست معاونت آموزشي، سرپرست گروه آموزشي مديريت و سرپرست گروه آموزشي زبان و ادبيات فارسي دانشکده ادبيات و علوم انساني

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، طي احکامي جداگانه از سوي دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه، دکتر رحمان ذبيحي عضو هيات علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به عنوان سرپرست معاونت آموزشي اين دانشکده ، دکتر ياسان‌اله پور اشرف عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به عنوان سرپرست گروه آموزشي مديريت اين دانشکده و دکتر عليرضا شوهاني عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به عنوان سرپرست گروه آموزشي زبان و ادبيات فارسي اين دانشکده منصوب  گرديدند.

متن حکم دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه به دکتر ذبيحي به اين شرح است:

برادر گرامي جناب آقاي دکتر رحمان ذبيحي

عضو محترم هيات علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست معاونت آموزشي دانشکده ادبيات و علوم انساني» منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات آموزشي دانشکده کامياب باشيد و با توجه و تأکيد بر «جهت‌گيري‌ها و اهداف کليِ» ابلاغي، همّت خويش را در تحقّق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

در حکم دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه به دکتر پوراشرف آمده است:

برادر گرامي جناب آقاي دکتر ياسان‌اله پور اشرف

عضو محترم هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم و با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست گروه آموزشي مديريت» منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات گروه کامياب باشيد و  با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي و اهميت و نقش مؤثر اين گروه آموزشي، همّت خويش را در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

متن حکم دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه به دکتر شوهاني به شرح ذيل مي باشد.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر عليرضا شوهاني

عضو محترم هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم و با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست گروه آموزشي زبان و ادبيات فارسي» منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات گروه کامياب باشيد و با توجه و تأکيد بر «جهت‌گيري‌ها و اهداف کليِ» ابلاغي، همّت خويش را در تحقّقِ رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.