رئیس دانشگاه:ممانعت از هرگونه تبعیض در ارائه خدمات دانشجویی از اولویت‌های اصلی مدیریت دانشگاه ایلام است

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه عنوان کرد: ممانعت از هرگونه تبعيض در ارائه خدمات دانشجويي به تمامي دانشجويان، يک از اولويت هاي اصلي مديريت دانشگاه ايلام است که با حساسيت و جديت پي گيري مي شود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در جريان بازديد از حوزه معاونت  دانشجويي و در نشست با جمعي از مديران و کارکنان اين حوزه که با حضور دکتر صيدي سرپرست معاونت دانشجويي، دکتر رضازاده مشاور رئيس و مدير حزوه رياست، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي و دکتر شمسايي مدير امور  دانشجويي برگزار گرديد، با ابراز رضايت از روند کلي اقدامات و برنامه هاي انجام شده در حوزه  معاونت دانشجويي در چند سال اخير، از تمامي معاونين، مديران و کارکناني که از سال 93 تاکنون به تناسب براي ارتقأء خدمات حوزه معاونت دانشجويي تلاش کرده‌ اند تقدير و تشکر نمود و اظهار کرد: در تابستان سال جاري در زمينه بهسازي و نوسازي سراهاي دانشجويي بواسطه اينکه همراه با تعطيلات دانشگاه بود، اقدامات و تلاش مستمري صورت گرفت و در موعد مقرر کار به پايان رسيد که اين امر قابل تحسين است.

رئيس دانشگاه با اشاره به تنوع خدمات ارائه شده در حوزه معاونت دانشجويي، يادآور شد: آنچه که در ارائه اين خدمات مهم است التزام به قانون، التزام براي تحقق برنامه راهبردي دانشگاه، انسجام، ممانعت از هرگونه تبعيض در هر شکلي و هر سطحي، ارتقاء کيفيت خدمات و ارائه خدمات در موعد مقرر است.

دکتر علي اکبري افزود: التزام به مساوات در ارائه خدمات دانشجويي به تمامي دانشجويان يک از اولويت هاي اصلي مديريت دانشگاه ايلام است که با حساسيت و جديت پي گيري مي شود.

در ابتداي اين نشست دکتر صيدي سرپرست معاونت دانشجويي توضيحاتي را در زمينه اقدامات و برنامه هاي انجام شده در حوزه معاونت دانشجويي در سال جاري ارائه کرد و تأکيد نمود تمامي مديران و کارکنان اين حوزه با جديت براي تحقق اهداف طراحي شده تلاش مي‌کنند.