نمایشگاه تخصصی کتاب کانون هلال احمر دانشجویی در حال برگزاری است

نمايشگاه تخصصي کانون هلال احمر دانشجويي دانشگاه ايلام به مدت پنج روز در جنب سالن فرزانگان در حال برگزاري است.

به گزار ش روابط عمومي، نمايشگاه کتاب تخصصي کانون هلال احمر دانشجويي دانشگاه با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر صيدي سرپرست معاونت دانشجويي، خانم زهره صيدي دبير کانون هلال احمر دانشجويي و نمايندگان جمعيت هلال احمر استان صبح روز يک شنبه اول دي ماه در جنب سالن فرزانگان افتتاح گرديد.

بنا به اين گزارش، در اين نمايشگاه پنج روزه کتاب هاي مختلف و متنوعي در بخش هاي فرهنگي، هنري، دفاع مقدس، علمي، سياسي، تاريخي، مشاوره وخانواده با 30 درصد تخفيف به فروش مي ‌رسد.

لازم به ذکر است در حاشيه اين نمايشگاه به بازديدکنندگان کتاب رايگان هديه داده مي شود و وضعيت سلامت بازديدکنندگان توسط فعالين کانون هلال احمر چک مي شود.