برگزاری کارگاه سیستم های اطلاعات جغرافیایی برای کارکنان شرکت شهرک های صنعتی ایلام توسط استادیار دانشگاه ایلام

در راستاي رسالت دانشگاه ايلام و تأثيرگذاري در عرصه هاي مختلف توسعه استان، کارگاه سيستم هاي اطلاعات جغرافيايي  GIS  با هدف آموزش مديران و کارکنان شهرک هاي صنعتي ايلام توسط استاديار دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي قرارداي که مابين دکتر بياتي سرپرست دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه  ايلام و مهندس اقبال اسماعيلي مديرکل شرکت شهرک هاي صنعتي استان ايلام منعقد شد، مقرر گرديد اين  دوره کارگاه به ميزان  400 ساعت نفر توسط دکتر محمد سلاورزي زاده استاديار دانشکده فني و مهندسي و مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه ايلام برگزار گردد.

دکتر محمد سلاورزي مدرس دوره اطلاعات جغرافياييGIS  با تأکيد بر اهميت اين سيستم در اشراف روزآمد مديران ادارت و سازمان‌ها، بيان کرد: ايجاد و نصب سيستم هاي اطلاعات جغرافيايي را ضروري و اجتناب‌ناپذير دانست و بر آموزش هر چه بيشتر اين نرم افزار تأکيد کرد.

استاديار دانشکده فني و مهندسي افزود: در اين دوره کارگاه که به ميزان 40 ساعت براي 10 نفر از مهندسين و کارشناسان شرکت شهرک‌هاي صنعتي  ايلام برگزار شد، مباحث مهمي همچون آموزش نرم افزار ARC Cotalog 6ARCMAP ساخت لايه و ساخت جدول پايگاه داده و ژئوفرنس کردن لايه‌ها آموزش داده شد.