برگزاری کارگاه سیستم های اطلاعات جغرافیایی برای کارکنان شرکت شهرک های صنعتی ایلام توسط استادیار دانشگاه ایلام

در راستای رسالت دانشگاه ایلام و تأثیرگذاری در عرصه های مختلف توسعه استان، کارگاه سیستم های اطلاعات جغرافیایی  GIS  با هدف آموزش مدیران و کارکنان شهرک های صنعتی ایلام توسط استادیار دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی قراردای که مابین دکتر بیاتی سرپرست دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه  ایلام و مهندس اقبال اسماعیلی مدیرکل شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام منعقد شد، مقرر گردید این  دوره کارگاه به میزان  400 ساعت نفر توسط دکتر محمد سلاورزی زاده استادیار دانشکده فنی و مهندسی و مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه ایلام برگزار گردد.

دکتر محمد سلاورزی مدرس دوره اطلاعات جغرافیاییGIS  با تأکید بر اهمیت این سیستم در اشراف روزآمد مدیران ادارت و سازمان‌ها، بیان کرد: ایجاد و نصب سیستم های اطلاعات جغرافیایی را ضروری و اجتناب‌ناپذیر دانست و بر آموزش هر چه بیشتر این نرم افزار تأکید کرد.

استادیار دانشکده فنی و مهندسی افزود: در این دوره کارگاه که به میزان 40 ساعت برای 10 نفر از مهندسین و کارشناسان شرکت شهرک‌های صنعتی  ایلام برگزار شد، مباحث مهمی همچون آموزش نرم افزار ARC Cotalog 6ARCMAP ساخت لایه و ساخت جدول پایگاه داده و ژئوفرنس کردن لایه‌ها آموزش داده شد.