مراسم بزرگداشت سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور دانشگاهیان استان در دانشگاه ایلام برگزار گردید

با حضور گسترده دانشگاهیان استان، مراسم باشکوه و به یاد ماندنی بزرگداشت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش در دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، مراسم بزرگداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش با حضور سردار شاکرمی فرمانده سپاه امیرالمومنین استان، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای بازوند مدیرکل صدا و سیما، رؤسای دانشگاه‌های استان، اساتید، کارکنان و دانشجویان صبح امروز در محل مسجد الغدیر دانشگاه ایلام برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و دانشگاه ایلام با تسلیت و تغزیت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش، با اشاره به سخن حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه اگر سپاه نبود؛ کشور هم نبود، اظهار داشت: با توجه به آنچه که در سوریه، عراق و  لبنان اتفاق افتاد و تمام نقشه‌ها و آرزوهای استکبار جهانی شکست خورد، می‎توان با جرأت گفت که اگر سپاه قدس نبود اسلام و بعضی از کشورهای اسلامی امروز وجود نداشتند و داعش بر منطقه مسلط شده بود.

حجت‌الاسلام غیاثی با بیان اینکه شهید حاج  قاسم سلیمانی در قلب‌های امت اسلامی، مستضعفان و آزادیخواهان جهان جای گرفته است، بیان داشت: قلب سپهبد شهید سلیمانی جایگاه خدا بود و قلب او جزء برای خدا نتپید و غیر خدا در آن جایی نداشت و بواسطه اینکه خدا ضمانت کرده که قلبی که جایگاه او باشد به دل‌های مردمان و مومنان پیوند خواهد خورد، لذا  مهر حاج قاسم سلیمانی با قلب‌های تمامی امت اسلامی و ملت ایران پیوند خورد  و امروز همگان با هر نوع گرایش و تفکری عزادار آن سردار آسمانی می‌باشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام با بیان اینکه بر اساس  وعده الهی پیروزی نهایی در مصاف بین حق و باطل سرانجام نصیب مستضعفین و آزادیخواهان خواهند شد، تأکید کرد: اگر برای خدا تلاش کنیم و  هر چه داریم در اختیار جبهه حق قرار دهیم، پیروزی ما حتمی است و سرانجام شیطان ذلت، خواری و شکست خواهد بود.

حجت‌الاسلام غیاثی، یادآور شد: خون حاج قاسم که ناجوانمردانه و جنایتکارانه ریخته شد به فضل الهی، ترامپ را سرنگون خواهد کرد، چرا که ترامپ از فرعون قویتر نیست و ان شاء‌الله با عصای موسی و ایمان مؤمنین گردن او در نهایت خواهد شکست.

در ادامه این مراسم سردار شاکرمی فرمانده سپاه امیرالمومنین استان با تسلیت و تبریک شهادت حاج قاسم سلیمانی و با تقدیر و تشکر از زحمات دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه و حجت الاسلام غیاثی در برگزاری این مراسم باشکوه، به ویژگی ها و عملکرد حماسی شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: داعش با توطئه آمریکایی‌ها و متحدانش بخش زیادی از کشور سوریه و عراق را اشغال کرد، به گونهای نیروهای آنها تا نزدیکی فرودگاه بغداد جلو آمدند، سامرا در معرض تهدید و اربیل در آستانه سقوط قرار گرفت و مرزهای ایران اسلامی هم تهدید شد، اما با حضور میدانی و جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی و طراحی های نظامی وی، در نهایت داعش زمین‌گیر و شکست خورد.

فرمانده سپاه امیرالمومنین استان، تواضع و ولایتمداری را دو عامل اصلی موفقیت سپهبد شهید سلیمانی عنوان کرد و اظهار کرد: شهید سلیمانی تمام وقت خود را وقف جبهه مقاومت کرد و همزمان و به صورت میدانی در سه کشور سوریه، لبنان و عراق حضور می یافت و تدبیر و تفکر راهبردی  وی همیشه پیروزی و موفقیت را برای جبهه مقاومت به ارمغان می‌آورد.

سردار شاکرمی با تقدیر از زحمات و جان‌فشانی‌های سردار شهید ابومهدی المهندس، بیان کرد: وقتی داعش تا استان دیاله عراق آمد و میخواست مرزهای ایران را ناامن کند، با پایمردی شهید ابومهدی و نیروهای حشد الشعبی عقب رانده شد و برای همین این شهید والامقام جایگاه ممتازی برای ما داشت.

در این مراسم خانم شکوفه همتی زلان کارشناس مسئول آزمایشگاه فیزیک دانشگاه ایلام و فرزند شهید والامقام حسین همتی زلان؛ دلنوشته‌ای را در رثای شهید حاج قاسم سلیمانی ارائه  کرد.

سپس آقای روح الله حق جو از دانشجویان افغانساتی دانشگاه ایلام در سخنان کوتاه و حماسی به نقش محوری شهید سلیمانی در جبهه مقاومت اشاره کرد و حضورمیلونی مردم ایران در مراسم تشییع وی را در نوع خود در سطح جهان بی‌نظیر دانست.

در پایان مراسم آقای حیدر نژاد به یاد حماسه‌های شهید قاسم سلیمانی مداحی کرد و سپس مراسم نماز ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام دکتر سید محمدرضا حسینینیا مدیر گروه علوم قرآن و حدیث اقامه گردید.