انتشار دو کتاب جدید توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر اکبرنژاد دانشیار دانشگاه ایلام

دو کتاب «رجال تطبيقي» و «بررسي سيره معصومين در بزرگداشت امام حسين (ع) و عاشورا» تأليف حجت الاسلام و المسلمين دکتر مهدي اکبرنژاد دانشيار دانشگاه ايلام منتشر گرديد.

به گزارش روابط عمومي، حجت الاسلام و المسلمين دکتر مهدي اکبرنژاد دانشيار دانشکده الهيات و معارف اسلامي و از اساتيد باسابقه دانشگاه ايلام در سال تحصيلي جديد دو عنوان کتاب به شرح ذيل منتشر نموده است:

1-کتاب «رجال تطبيقي» که در خصوص مباحث جرح و تعديل، مشترکات و تاريخچه علم رجال از منظر فريقين به بحث و بررسي مي‌پردازد توسط انتشارات هستي‌نما در پاييز امسال به چاپ رسيده است که مي تواند به عنوان منبعي غني و ارزشمند براي درس رجال در دوره کارشناسي ارشد و دکتري دانشجويان رشته علوم قرآن و حديث معرفي شود.

2-کتاب «بررسي سيره معصومين» در بزرگداشت امام حسين (ع) و عاشورا» تأليف مشترک دکتر اکبرنژاد و  دکتر پيمان صالحي دانشيار دانشکده ادبيات و علوم انساني که توسط انتشارات بوستان کتاب دفتر تبليغات اسلامي قم به چاپ رسيده است که نظر نثر روان و تنوع مطالب ارائه شده قابل استفاده براي  محققان و عموم مردم و علاقه‌مندان به تاريخ امامت و تشيع مي‌باشد.