تخفیف‌های شبکه فناوری های راهبردی ویژه‌ زمستان برای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌‌ها و دانش‌پژوهان

تخفيف‌هاي شبکه فناوري هاي راهبردي ويژه‌ زمستان براي اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌‌ها و دانش‌پژوهان

شبکه آزمايشگاهي فناوري هاي راهبردي، پلتفرم به اشتراک گذاري دستگاه ها و ارايه خدمات آزمايشگاهي و حمايت از توسعه کمي و بهبود کيفي خدمات آزمايشگاهي در کشور است. باشگاه مشتريان شبکه آزمايشگاهي فناوري هاي راهبردي نيز براي تسهيل در دريافت خدمات ايجاد شده است و تخفيف هاي متنوعي را به اعضاي هيئت علمي، دانشجويان، شرکت هاي دانش بنيان و صنايع کشور ارايه مي دهد.

در اين شبکه خدمات آزمايشگاه هاي متنوعي مانند حوزه فني و مهندسي مانند مکانيک، مواد و متالورژي، برق و الکترونيک، شيمي، هوا فضا، معدن؛ حوزه محيط زيست، کشاورزي و گياهان دارويي؛ حوزه هاي زيست فناوري و پزشکي مانند داروسازي، سلول هاي بنيادي، مهندسي بافت؛ حوزه هاي علوم شناختي و مغز؛ صنايع دستي، مواد غذايي و غيره، ارايه مي‌شود.

ليست بعضي از خدمات:

1-اعضاي هيات علمي (30 ميليون ريال اعتبار با 50 درصد تخفيف)

2-دانشجويان دکتري و محققان پسا دکتري (20 ميليون ريال اعتبار با 50 درصد تخفيف)

3-اعضاي باشگاه مشتريان (10ميليون ريال اعتبار با 20درصد تخفيف)

4-دانشجويان کارشناسي ارشد (5 ميليون ريال اعتبار با 40 درصد تخفيف)

توجه:

براي کسب اطلاعات بيشتر و امکان استفاده از خدمات شبکه با شماره   سرکار خانم دکتر خزلي 09188402644 تماس حاصل فرماييد.