تخفیف‌های شبکه فناوری های راهبردی ویژه‌ زمستان برای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌‌ها و دانش‌پژوهان

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است. باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی نیز برای تسهیل در دریافت خدمات ایجاد شده است و تخفیف های متنوعی را به اعضای هیئت علمی، دانشجویان، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور ارایه می دهد.

در این شبکه خدمات آزمایشگاه های متنوعی مانند حوزه فنی و مهندسی مانند مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛ حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی؛ حوزه های زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلول های بنیادی، مهندسی بافت؛ حوزه های علوم شناختی و مغز؛ صنایع دستی، مواد غذایی و غیره، ارایه می‌شود.

لیست بعضی از خدمات:

1-اعضای هیات علمی (30 میلیون ریال اعتبار با 50 درصد تخفیف)

2-دانشجویان دکتری و محققان پسا دکتری (20 میلیون ریال اعتبار با 50 درصد تخفیف)

3-اعضای باشگاه مشتریان (10میلیون ریال اعتبار با 20درصد تخفیف)

4-دانشجویان کارشناسی ارشد (5 میلیون ریال اعتبار با 40 درصد تخفیف)

توجه:

برای کسب اطلاعات بیشتر و امکان استفاده از خدمات شبکه با شماره   سرکار خانم دکتر خزلی 09188402644 تماس حاصل فرمایید.