انتصاب دکتر حشمت‌الله عسکری دانشیار دانشگاه ایلام به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران

با حکم وزير کشور: دکتر حشمت‌الله عسکري دانشيار دانشگاه ايلام به سمت معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري تهران منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي و به نقل از به پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور؛ در حکم دکتر رحماني فضلي وزير کشور خطاب به دکتر حشمت الله عسکري آمده است: بنا به پيشنهاد استاندار تهران و با توجه به تائيد معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه‌اي وزارت کشور به موجب اين حکم به سمت معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري تهران منصوب مي‌شويد.

اميد است ضمن تلاش در جهت ايجاد هماهنگي و تعامل با کليه نهادها، سازمان‌ها و دستگاه هاي کشوري و لشگري استان و بهره‌گيري از استعدادها و توانمندي نيروهاي لايق، دلسوز و کارآمد در پيشبرد اهداف و سياست‌هاي دولت تدبير و اميد و وزارت متبوع و نيز خدمت‌رساني هر چه بيشتر به مردم شريف استان موفق باشيد.

توفيق روزافزونتان را در جهت پيشبرد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تحت منويات و فرامين رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي خامنه‌اي "مدظله العالي" از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.

مدير گروه آموزشي اقتصادي، معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري هاي ايلام و سمنان از جمله سوابق کاري دکتر عسکري مي‌باشد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي دکتر عسکري آرزوي موفقيت دارد.