تمدید مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه ایلام

به استحضار دانشجويان عزيز دانشگاه ايلام مي‌رساند با توجه به وضعيت موجود و تأکيد ستاد ملي مبارزه با کرونا و مسئولين مربوطه، بر حفظ فاصله اجتماعي، مهلت ثبت نام پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري دانشگاه ايلام تا تاريخ 1399/03/31 تمديد گرديد.

ضمناً جهت رفاه حال دانشجويان و عدم نياز به مراجعه حضوري موارد زير را به استحضار مي‌رساند:

1- صرفا دانشجويان دانشگاه ايلام مي‌توانند فرم گواهي رتبه را بدون امضا در سامانه ثبت نام بارگذاري نمايند. فايل مربوطه را حتما با فرمت ورد بارگذاري نماييد.

2- اطلاعاتي مانند معدل و رتبه در فرم گواهي رتبه بايستي بر اساس شش نيمسال اول وارد گردد.

3-آن دسته از دانشجويان دانشگاه ايلام که واجد شرايط اوليه جهت ثبت نام و درخواست پذيرش بدون آزمون در مقطع کارشناسي ارشد مي باشند، در فايل هاي ضميمه در انتهاي اين اطلاعيه به تفکيک دانشکده‌ها  معرفي شده‌‌اند. لازم به ذکر است که:

1-3- از ميان دانشجويان 15 درصد برتر که توسط گروه آموزشي پذيرفته مي‌شوند، به تعداد ظرفيت موجود رشته، پذيرش صورت خواهد گرفت.

2-3-دانشجوياني که جزو 10 درصد بعدي ورودي مي‌باشند، فقط در صورت انصراف دانشجوياني از ميان 15 درصد برتر و پذيرش توسط گروه آموزشي مربوطه قابليت جايگزين شدن و پذيرش نهايي خواهند بود.

3-3-  دانشجوياني که جزو 15 درصد برتر و يا 10 درصد بعدي بوده و در ليست واجدين شرايط قرار ندارند، حدنصاب تعداد واحدهاي گذرانده تا پايان نيمسال ششم (به تعداد سه چهارم کل واحدها) را کسب ننموده‌اند.

4-3-قرار داشتن در ليست واجدين شرايط به هيچ وجه به منزله پذيرش قطعي نميباشد،  بلکه اين امر منوط به پذيرش اوليه توسط گروه آموزشي و سپس تأييد نهايي توسط سازمان سنجش آموزش کشور مي‌باشد.

توجه:

جهت رفع سوالات و ابهامات از طريق ايميل:   so.moradi@ilam.ac.ir  مي‌توانيد با مدير دفتر استعدادهاي درخشان در تماس باشيد.

دانشجويان واجد شرايط اوليه جهت درخواست پذيرش بدون آزمون کارشناسي ارشد( به تفکيک دانشکده‌ها):

1-دانشکده ادبيات و علوم انساني

2-دانشکده الهيات و معارف اسلامي

3-دانشکده پيرادامپزشکي

4-دانشکده علوم پايه

5-دانشکده فني و مهندسي

6-دانشکده کشاورزي

تذکر:

دانشجويان عزيز بر روي عنوان دانشکده ها کليک نمايند .