انتخاب آقای حسین بلوچی دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق دانشگاه ایلام بعنوان دبیر منطقه هفت کشور

در جريان انتخابات اعضاي شوراي مرکزي، شوراي مناطق  و بازرسان اتحاديه انجمن‌هاي علمي دانشجويي مهندسي برق کشور، آقاي حسين بلوچي دبير انجمن علمي دانشجويي  مهندسي برق دانشگاه ايلام بعنوان دبير منطقه هفت کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان بيست و يکمين نشست مجمع ساليانه اتحاديه انجمن‌هاي علمي دانشجويي مهندسي برق کشور هفته گذشته با حضور اعضاي اتحاديه در دانشگاه مازندران برگزار شد، همزمان انتخابات اعضاي شوراي مرکزي، شوراي مناطق  و بازرسان اتحاديه انجمن‌هاي علمي دانشجويي مهندسي برق کشور برگزار شد که آقاي حسين بلوچي، دبير انجمن علمي دانشجويي مهندسي برق  دانشگاه ايلام موفق به عضويت در شوراي مرکزي و در نهايت انتخاب  بعنوان دبير منطقه هفت کشور شود.

شايان ذکر است دانشگاه هاي استان هاي کردستان، کرمانشاه، همدان و ايلام در منطقه هفت وزارت علوم فعاليت دارند.