تشریح برنامه‌های ویژه دانشگاه ایلام برای مصونیت از کروناویروس/هیچ مورد مشکوکی نداشته‌ایم

رئيس دانشگاه ايلام عنوان کرد: ستاد مداخله‌ي براي پيشگيري از بيماري کرونا در دانشگاه ايلام تشکيل شد/ فعاليت مرکز بهداشت دانشگاه افزايش  پيدا کرده/ با اطمينان مي‌گويم که هيچ مورد مشکوکي نداشته‌ايم.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ، با بيان اين خبر، اظهار داشت: سلامت دانشجوياني که با کشورهاي همسايه و استان‌هاي پر خطر تردد داشته‌اند، پايش شده و خوشبختانه نتيجه هيچ آزمايشي مثبت نبوده است.

دکتر علي‌اکبري، اظهار کرد: ستاد مداخله‌ي براي پيشگيري از بيماري کرونا در دانشگاه ايلام تشکيل و تصميملت مهمي نيز گرفته شده است.

رئيس دانشگاه بالا بردن سطح مداخلات بهداشتي خوابگاه ها، سلف سرويس و ديگر مکان هاي دانشگاه با برنامه ها و تمهيدات ويژه را از جمله تصميمات اين ستاد عنوان کرد و  گفت: فعاليت مرکز بهداشت دانشگاه افزايش  پيدا کرده و به خانواده‌هاي دانشجويان دانشگاه ايلام اطمينان مي‌دهيم سلامت اين عزيزان مهمترين اولويت دانشگاه ايلام در شرايط کنوني است.

دکتر علي‌اکبري تصريح کرد: با رؤساي دانشگاه‌هاي منطقه نيز در حال رايزني هستيم و اميدواريم در صورت ضرورت تصميمات مشترکي در اين زمينه گرفته شود.