طرح پژوهش دکتر قاسمی استاد تمام دانشگاه ایلام رتبه اول آثار علمی وزارت آموزش و پرورش را کسب کرد

بنا به انتخاب کميته ارزشيابي آثار علمي ستاد بزرگداشت هفته پژوهش وزرات آموزش و پرورش در سال 1398، طرح پژوهش دکتر قاسمي استاد تمام دانشگاه ايلام رتبه اول را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، بنا به انتخاب کميته ارزشيابي آثار علمي ستاد بزرگداشت هفته پژوهش وزرات آموزش و پرورش در سال 1398، طرح تحقيقاتي دکتر يارمحمد قاسمي استاد تمام و مديرگروه علوم اجتماعي دانشگاه ايلام با عنوان «واکاوي معناي آموزش چند فرهنگي از منظر معلمان و دانشجو معلمان استان ايلام»  رتبه اول کشوري را کسب کرد.

بنا به اين گزارش دکتر محسن حاجي ميرزايي وزير آموزش و پروزش با اهداء لوح تقديري از زحمات دکتر قاسمي تقدير بعمل آورد.