تقدیر معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ایلام و مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام از رئیس دانشگاه ایلام

معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استانداري ايلام و مدير ستاد اقامه نماز استان ايلام به جهت توسعه و ترويج فرهنگ نوراني اقامه نماز در دانشگاه ايلام، از دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام تقدير بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومي، در ارزيابي عملکرد دستگاه هاي اجرايي در سال 1397 و در راستاي توسعه و ترويج فرهنگ نوراني اقامه نماز که بر مبناي طرح جامع نظارت و ارزيابي و استفاده از سامانه سجاد در دستگاه هاي اجرايي استان و شهرستان صورت پذيرفت، دانشگاه ايلام شايسته تقدير شناخته شد،  آقاي معروف بسطامي معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري ايلام به همراه آقاي فيض اله رضايتي مدير ستاد اقامه نماز استان ايلام با اهداء لوح تقديري بصورت مشترک از دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام تقدير بعمل آوردند.

بنا به اين گزارش، معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري ايلام و مدير ستاد اقامه نماز استان ايلام همچنين با اهداء لوح تقديري از زحمات آقاي صادق پورمسيري دبير شوراي اقامه نماز دانشگاه ايلام تقدير کردند.