مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه ایلام برگزار گردید

مراسم بزرگداشت هفته بسيج در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه ريزي پايگاه مقاومت اداري دانشگاه، مراسم بزرگداشت هفته بسيج در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مراسم بزرگداشت هفته بسيج با حضور دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر کرمشاهي مشاور رئيس و مدير حراست، حجت الاسلام هادي زاده پيشنماز مسجد،  سرهنگ رئيسي فرمانده پايگاه مقاومت شهيد سليمي استانداري، آقاي خوراني حيدر مدير امور اداري و پشتيباني، آقاي فتاحي مدير روابط عمومي، آقاي شهاب ناصري فرمانده پايگاه مقاومت اداري دانشگاه، اساتيد، کارکنان و جمعي از دانشجويان ظهر ديرور در محل مسجد الغدير  دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

در اين مراسم سرهنگ رئيسي فرمانده پايگاه مقاومت شهيد سليمي استانداري با اشاره به عملکرد درخشان بسيج در مقاطع مختلف تاريخ انقلاب اسلامي، خواستار استفاده حداکثري از ظرفيت بسيج ادارات و سازمان هاي استان شد و بر حفظ انسجام و همکاري پايگاه هاي مقاومت در جهت پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي تأکيد کرد.

در پايان حاضرين در مراسم بر مزار شهداي گمنام دانشگاه حاضر شده و با نثار گل  و قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ شهيدان اداي احترام کردند.