انتصاب دکتر محمود رستمی ‌نیا رئیس دانشکده کشاورزی به عضویت کارگروه ملی برنامه مشارکت جهانی خاک

با پیشنهاد دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام و با حکم معاون وزارت جهاد کشاورزی: دکتر محمود رستمی ‌نیا رئیس دانشکده کشاورزی به عضویت کارگروه ملی برنامه مشارکت جهانی خاک منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، با پیشنهاد دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام و طی حکمی از سوی دکتر علیمراد اکبری معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، دکتر محمود رستمی ‌نیا رئیس دانشکده کشاورزی به عضویت کارگروه ملی برنامه مشارکت جهانی خاک منصوب گردید.

دکتر اکبری در این حکم خواستار برنامه ریزی و حضور فعال دکتر رستمی نیا در فعالیت ها و جلسات مرتبط و هماهنگی با اعضای کارگروه ملی و دفتر خاک معاونت گردیده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای دکتر رستمی نیا در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.