موفقیت تیم تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه ایلام در مسابقات تکواندو قهرمانی دانشجویان منطقه پنج ورزش دانشگاه های کشور

موفقيت تيم تکواندو دانشجويان پسر دانشگاه ايلام در مسابقات تکواندو قهرماني دانشجويان منطقه پنج ورزش دانشگاه هاي کشور

تيم تکواندو دانشجويان پسر دانشگاه ايلام در مسابقات تکواندو قهرماني دانشجويان منطقه پنج ورزش دانشگاه هاي کشور موفق به کسب دو عنوان گرديد و به کار خود پايان داد.

به گزارش روابط عمومي، در ادامه موفقيت هاي ورزشي دانشجويان دانشگاه ايلام؛  در جريان مسابقات تکواندو قهرماني دانشجويان منطقه پنج ورزش دانشگاه هاي کشور  که روز يک شنبه هفدهم آذرماه به ميزباني دانشگاه لرستان برگزار گرديد، آقاي نيما اخزري موفق به کسب عنوان قهرماني و آقاي محمد نادري زاده مقام سوم را کسب کردند.

شايان ذکر است مربيگري اين تيم را آقاي عباس احمدي از کارکنان دانشگاه ايلام عهدهدار بود.