برگزاری سخنرانی علمی دکتر حاجی کریمی استاد تمام دانشگاه ایلام در دانشگاه اصفهان

برگزاري سخنراني علمي  دکتر حاجي کريمي استاد تمام دانشگاه ايلام  در دانشگاه اصفهان

سخنراني علمي  دکتر حاجي کريمي استاد تمام دانشگاه ايلام  با موضوع «معرفي کارست و مسائل کاربردي آن در زمين شناسي و ژئومورفولوژي»  در دانشگاه اصفهان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، سخنراني دکتر حاجي کريمي استاد تمام دانشگاه ايلام با دعوت و هماهنگي دانشکده جغرافياي دانشگاه اصفهان با مضوع «معرفي کارست و مسائل کاربردي آن در زمين شناسي و ژئومورفولوژي» در تاريخ 1398/09/11 برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش،  در اين سخنراني که اساتيد و دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشکده جغرافيا و گروه زمين شناسي دانشگاه اصفهان حضور داشتند، دکتر کريمي ضمن معرفي کارست و پديده هاي کارستي که در اثر انحلال سنگ هاي قابل حل در آب بوجود مي آيند، مسائل و مشکلات مرتبط در سطح کشور در اين زمينه را  مورد بررسي و ارزيابي قرار داد.

لينک خبر مربوط به برگزاري سخنراني در سايت دانشگاه اصفهان: http://geo.ui.ac.ir/Index.aspx?page_=news&lang=1&tempname=geographymain&sub=9&sampledetails=shownews5responsive&PageID=28730&PageIDF=1332&BlockName=tool_news_sample_geographymain_block4094&isPopUp=false